Velkommen til ABWonderdive!

ABWonderdive er et internationalt Dykkercenter med de 2 danske ejer Alice og Bjørn Askholm. Dykker centeret og vores Bed & Breakfast befinder sig på stranden midt i den skønne bugt ved navn Small Lalaguna, som er tæt på Sabang 200m og 6 km fra Puerto Galera på Øen Mindoro.

“Puerto Galera Bay” høre med til gruppen: ”10 of the most beautiful bays in the world”. Sammen med det fantastiske undervands liv og fauna, er det et af de bedste steder verden for snorkling og dykning. Her er der talt flere fisk pr M2 end på Great Barrier Reef i Australien.

Så det er ikke helt forkert når man snakker om at Puerto Galera hørere med til en af de bedste Macro paradis i verden. Så er du til dykning og specielt til Macro dykning og  UW fotografi er ABWonderdive lige præcis det rigtige sted.
Her vil du finde Spøgelses-, tusse-, løvefisk, søheste, sø slanger, skildpadder, nøgne snegle bare for at nævne lidt af alt det i kan se.

Vores team står gerne tilrådighed for vores gæster mellem kl 7:30 til 17 hvis der skulle være nogle uafklarede spørgsmål. Vores store og åbne dykker center er indrettet således, at du vil find plads nok til at skylde div. kameras, samt dit dykker udstyr som du kan hænge til tørre udenfor og i vores opbevarings rum.   

I ABWonderdive tilbyder vi hele PADI programmet som strækker sig fra: Bubble maker (8-9 år) via Open vands, Advanced-, Rescue-, div. Specialities- til Dive Master certifikatet. Så der er nok at tage fat på uanset hvilket niveau du / I er på.

 

 

Efter det obligatoriske check-in vil i få en rundvisning i centeret, få info om vores dykker steder og det daglige dykker program. I har også mulighed for at tilmelde jer div. dykker kurser vi kan hjælpe med for jer til at få det bedste ud af ferien hos os.

Vi og teamet er stolte for de gode kommentar vi har fået gennem tiderne. Vi er stolte af vores set-up og gør at for at leve op til de høje forventninger og service som vi er så kendt for. Vores team sørger for at jeres udstyr bliver gjort klar og bragt til båden før dykket. Efter endt dykkerdag bliver det bragt tilbage, udstyr vasket og bragt ind i vores vådrum.